5 Tips Die Van Grote Waarde Zijn Bij Online Dating

Sharing is caring!

Check Foto’s Van Je Date

Fact-check. Wees niet bang voor iemand van Google die je zojuist online hebt ontmoet. Als je Facebook hebt ontmoet, gebruik je de functie “zoeken op afbeelding” van Google om te controleren op meerdere Facebook-profielen met dezelfde foto. Als de persoon die berichten stuurt, niet de enige is die beweert zijn gezicht te hebben, weet je dat je waarschijnlijk naar een nep-account kijkt. Een date vinden kan best gevaarlijk zijn en niet elke dating site is betrouwbaar.

Kijk Altijd Naar Bepaalde Punten

Wees slim. Fake Facebook-accounts hebben meestal een extreem laag aantal vrienden, foto’s zonder tags (of geen tags die linken naar echte Facebook-pagina’s) en foto’s die geen familieleden, vrienden of alledaagse avonturen bevatten. Als elke foto eruit ziet, komt deze rechtstreeks uit een modelleringsportfolio, verhoogt u die rode vlag.

Onderzoek Nog Verder Wanneer Dit Nodig Is

Verifieer verder. Zelfs als uw eerste Google-zoekopdrachten niets verdachts naar voren brengen – of ze doen het en u weet niet zeker wat u met de onzekerheid moet doen – aarzel dan niet om een ​​achtergrondcontrole van het individu te vragen. Als de persoon echt je beste belangen in het hart heeft, zullen ze niet gewond raken als ze later ontdekken dat je proactieve stappen hebt ondernomen om ervoor te zorgen dat je zorgvuldig een relatie aangaat.

Ga Veilig Om Met Je Persoonlijke Gegevens

Bescherm jezelf. Zorg voor privacy-instellingen en zorg ervoor dat u niet teveel persoonlijke informatie vrijgeeft. Zelfs als je met iemand praat die zich als een oude vriend voelt, behandel hem dan nog steeds als een vreemde, want dat zijn ze. Wanneer u elkaar uiteindelijk tegenkomt, doe dit dan op een openbare plaats. Geef uw adres niet op voordat u in een gevestigde, persoonlijke relatie bent.

Probeer Snel Een Afspraakje In Te Plannen

Ontmoet zo snel mogelijk. Het is te gemakkelijk om geheimen te bewaren – of te liegen – wanneer de relatie strikt online is, via sms of zelfs via de telefoon. Als afstand een te groot obstakel vormt om elkaar in de nabije toekomst te ontmoeten, neem dan op zijn minst Skype in dienst om u een beetje tijd te geven.

Als de persoon die je online hebt ontmoet huiverig is om persoonlijk te ontmoeten en blijft excuses maken waarom hij / zij niet met jou kan Skype, heeft de relatie waarschijnlijk geen toekomst – en kan er iets vaags gebeuren.