Christelijke Dood En Hun Manier Van Begrafenissen

Sharing is caring!

Christenen geloven dat wanneer iemand sterft, ze door God worden beoordeeld. De rechtvaardigen gaan naar de hemel en de zondaars gaan naar de hel, een uitvaart is dus van groot belang. Christenen geloven dat de hel de scheiding is van de liefde van God. Wanneer een christen sterft, wordt dit gezien als het einde van zijn / haar leven op aarde. Een begrafenis wordt gehouden voor vrienden en familie om te treuren om de persoon die is gestorven.Klik hier voor meer informatie.

Een Prediker Bereidt Hen Voor Op De Dood

Als iemand op hun sterfbed ligt, bereidt een prediker hen voor op de dood. Dit is zeer waarschijnlijk na een lange periode van ziekte. Gebeden van voorbereiding en verzoening kunnen alleen worden gezegd, met de prediker in de kamer. Familie en vrienden kunnen deelnemen aan het Onze Vader, het Woord van God en de Heilige Communie.

Wat Doet Iemand Met Zijn Of Haar Testament?

Vaak heeft de overledene in zijn of haar testament informatie achtergelaten over wat zij willen hebben in de uitvaartdienst en zal hij ook zeggen of ze begraven of gecremeerd willen worden. De begrafenis wordt ongeveer een week na de dood gehouden. Het kan in een kerk of in een crematorium plaatsvinden. Er kan ook een selectie van liederen zijn die tijdens de dienst gezongen worden.

Nog Steeds Een Grotere Voorkeur Voor Kerkdienst Begrafenissen

Bij veel gelovigen mensen is er een voorkeur voor begrafenissen. Voor de begrafenis volgt een kerkdienst en de familie en vrienden van de overledene verzamelen zich rond het graf voor de laatst woorden. Het is traditie om wat zand op de kist te gooien. Een kort gebed zal door de priester worden uitgesproken.Voor degenen die willen worden gecremeerd, wordt het lichaam naar een crematorium gebracht, waar het wordt verbrand. Op het punt van de verbranding sluiten de gordijnen zich rond de kist.