De Aardgas En Olie Industrie Boekt Vooruitgang Op Ecologische Duurzaamheid

Sharing is caring!

De aardgas- en olie-industrie heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt met het verbeteren van de Amerikaanse veiligheid, economische groei en ecologische duurzaamheid. De industrie leidt de renaissance van energie met de vooruitgang van de technologie die zorgt voor nauwkeurige, efficiƫnte exploratie en ontwikkeling met minimale milieu-impact. Niet alleen is milieubeheer belangrijk voor miljoenen Coloradans, het is ook belangrijk voor de aardgas- en olie-industrie. Zo kun je bijvoorbeeld bij Energiedirect in Nederland besparen door duurzame energieleverancier te zijn.

Ze Zijn Verantwoordelijk Voor Schonere En Veiligere Gas Ontwikkelingen

De technologie en innovatie die de industrie in dienst heeft, zijn verantwoordelijk voor de ontdekking van schonere en veiligere gasontwikkeling in Colorado. De impact is merkbaar. De uitstoot van aardgas en olie in Colorado zou tegen eind 2017 met 33 procent zijn gedaald. Dat is geen vergissing. De aardgas- en olie-industrie werkt eraan om de uitstoot van de productie te verminderen.

Zo Steeg Dus De Productie Van Aardgas

Tracee Bentley, uitvoerend directeur, Colorado Petroleum Council Uitvoerende bestuurder, Colorado Petroleum Council. Zo steeg de productie van aardgas van 1990 tot 2015 met 52 procent, maar de methaanuitstoot daalde met 16,3 procent. Deze daling is te wijten aan zware investeringen door de industrie in efficiƫntere apparatuur en aan betere lekdetectiemaatregelen, naast andere investeringen.

Olie Industrie Zegt Toe Uitstoot Van Methaan Te Verlagen

Eind vorig jaar heeft de aardgas- en olie-industrie toegezegd de uitstoot van methaan en VOS uit Amerikaanse operaties te versnellen via het milieupartnerschap. Tot dusverre zijn 28 van de grootste Amerikaanse aardgasproducenten aan boord en we verwachten dat er meer zal worden aangemeld. Dit partnerschap zal voortgang rapporteren over emissiereducties en werken aan het opbouwen van samenwerking binnen de industrie. Dit is leiderschap.

Ondanks deze winst is het ontmoedigend om te zien dat zo weinig leiders op het gebied van aardgas en olie werden uitgenodigd om te spreken tijdens de recente klimaatlei- dingsconferentie van 2018, die in Denver wordt gehouden. Volgens de conferentie-website brengt “de jaarlijkse klimaatleidersconferentie toonaangevende invloedrijke klimaat-, energie- en duurzaamheidsprofessionals van over de hele wereld samen om klimaatverandering aan te pakken door middel van beleids-, innovatie- en bedrijfsoplossingen.”