De LG Telefoon Is Dit Jaar Echt Van Een Hoog Niveau

Sharing is caring!

In het geval dat je niet dacht dat smartphones niet slim genoeg waren, zal LG’s nieuwe vlaggenschip G7 ThinQ doordrenkt zijn met kunstmatige intelligentie (AI). In het bijzonder zal het (AI) ondersteunde cameramogelijkheden en camera-specifieke spraakgestuurde Google Assistant-besturing hebben. Een telefoon abonnement kan dan goed van pas komen.

Het Vlaggenschip Van LG Was Dat Jaar Echt De G7

En, net als andere vlaggenschipmodellen, komt het volledig geladen met de nieuwste technologie. Hij is uitgerust met een superhelder zonlichtbestendig 6,1-inch QHD-scherm, de nieuwste Qualcomm octa-core Snapdragon 845-processor, dubbele 16MP-lenzen achteraan en een 8MP-camera aan de voorzijde, 4 GB RAM en 64 GB ROM, een luide “boombox” -luidspreker, DTS surroundgeluid via hoofdtelefoon, Google Assistent en het ThinQ smart appliance-platform van LG en een 3000mAh-batterij voor de hele dag. Dit is de manier waarop de belangrijkste functies afbreken.

De AI Camera Van De LG G7 Is Echt Geweldig

Officieel genaamd LG’s AI Pack 2.0 stelt de AI-technologie de camera van de G7 in staat automatisch de optimale “scene” camera-instellingen te selecteren. In staat om patronen te herkennen en aan te passen aan 1.162 beeld-ID’s die in acht scènes zijn onderverdeeld, past de AI-motor zichzelf constant aan om contrast, verzadiging en kleur te optimaliseren. U krijgt zowel visuele als haptische feedback wanneer de scènemodus verandert terwijl u uw foto omkadert.

De LG G7 Herkent Alles Automatisch En Optimaliseert De Foto

Zoals een toenemend aantal geavanceerde smartphones, heeft de G7 twee achterste camera’s, een een F1.6-lens met een gezichtsveld van 71 graden (FOV) en de andere een F1.9 met 107 graden FOV, om zich beter aan te passen voor een breed scala aan verlichting en scène-omstandigheden. De 8MP F1.9 selfie-camera aan de voorzijde levert een 90 grade FOV.

Naast AI heeft LG 32 unieke cameraspecifieke Google Assistent-spraakopdrachten gemaakt, zoals ‘de camera openen’ of ‘een foto maken bij weinig licht’, enz. En om Google Assitant toegankelijker te maken, is de telefoon uitgerust met een fysieke sneltoets van de Google-assistent, zodat u niet hoeft te luiden: “Hé, Google.”

AI wordt niet gebruikt om video te ondersteunen, maar video-opnames krijgen wel een upgrade. De G7 kan 4K-beeldmateriaal vastleggen en opslaan met een minder opslagintensief HEVC (H.265) compressieformaat.

Zonlicht-Vriendelijk Display

De G7 heeft een helder 3120 x 1440-pixel, 1000-nit display – ongeveer net zo helder als de meeste lcd-tv’s – waarvan LG claimt dat het de helderste en levendigste beschikbaar is op elke smartphone. Dit superheldere scherm is ontworpen om u in staat te stellen het scherm duidelijk te zien, ongeacht de hoeveelheid fel zonlicht. Het display zelf heeft nauwelijks een rand en een hoogte-breedteverhouding van 19,5: 9, die iets breder is dan een 16: 9 tv-scherm om bredere films weer te geven. Bovendien kun je kiezen voor de modus “volledig scherm”, met een iPhone X-achtige inkeping bovenaan bij de camera aan de voorkant of zonder inkeping, met statusmodi weergegeven in zwart.