De Staatsloterij Is Een Van De Meest Bekende Loterijen

Sharing is caring!

Iedereen weet dat je erbij moet zijn om het te winnen, maar afgezien van het voor de hand liggende, vragen velen zich af hoe we onze kansen op het winnen van de loterij kunnen maximaliseren. Zo kun je de staatsloterij bijvoorbeeld zien als een bekende loterij waar je gemakkelijk kunt winnen.

De nummers worden willekeurig getrokken en er is geen opmerkelijk verschil tussen hoe vaak elk nummer wordt gepickt, hoewel het minst getrokken nummer 13 is, met het meest getekende nummer is 38. Er is geen zeker geheim voor het winnen van de loterij, maar hier bij Lottosend houden we ervan onze spelers de geheimen te laten inzien die je kunnen helpen om je kansen om groot te winnen te maximaliseren. Lees verder om kennis te maken!

Voorkomende Cijfers Vermijden

Als het gaat om het uitkiezen van wat hopelijk uw geluksgetal zal zijn, kies dan de nummers die u zullen helpen om groot te winnen. Het land valt in vertrouwde en voorspelbare patronen als het gaat om het kiezen van lotnummers, zoals verjaardagen, wat betekent dat getallen boven 31 minder vaak worden gepickt. Technisch gezien hebben we allemaal dezelfde kansen als het gaat om winnen, maar als je gemeenschappelijke nummers kiest, zul je veel meer geneigd zijn om je winst te delen.

Er zijn serieuze voordelen aan het online spelen van de loterij. U kunt gemakkelijker een wekelijks budget instellen en dit betekent dat als u een kaartje vergeet op te halen als u niet thuis bent, u het altijd thuis kunt doen. Met Lottosend laten we je ook weten of je wint, dus maak je geen zorgen over vergeten trekkingen of verloren tickets.

Speel Niet In Patronen

Mensen kiezen ook vaak hun nummers in patronen, aflopend of oplopend. Vermijd ook het kiezen van die klassieke, 1,2,3,4 … hemelvaart, want hoewel je zou denken dat niemand anders hetzelfde idee had, is bewezen dat iedereen het deed. “Je moet alles vermijden dat een mooi patroon vormt op het selectieticket, zoals een diagonale lijn zoals veel mensen dit doen”, zei dr. John Haigh, een professor in de wiskunde aan de universiteit van Sussex.

Onderzoek Wijst Dus Uit Dat Er Geen Quick Win Is

Minder spelers betekent betere kansen en betere kansen betekenen meer kansen als u de jackpot wint. Hoewel kleinere loterijen kleinere jackpots hebben, liggen de kansen om te winnen veel hoger. Hier bij Lottosend hebben we verschillende loterijen die een betere kans hebben dan de meest populaire spellen, zoals Superlottoplus en Eurojackpot. Terwijl u uw winst moet delen, zult u veel betere kansen hebben. 1 op de 7 jackpots van meer dan £ 1m wordt gewonnen door syndicaten.