De Games Die U Zeker Moet Spelen Wanneer U Een Playstation VR Set Hebt

Sharing is caring!

Sony heeft de virtual reality-markt betreden met de lancering van haar PlayStation VR-headset, wat een redelijk geprijsde optie biedt voor spelers om aan VR-gaming te doen. Je kunt ook met consoles als de XBOX aan de slag met kinect.

Hier raken we de beste games tegen die momenteel beschikbaar zijn in het formaat. We hebben de lijst bewaard voor de titels waarvoor PlayStation VR vereist is of bieden volledige ondersteuning, en zijn exclusief spellen die de headset alleen op plaatsen ondersteunen of nevenmissies bieden, zoals Rise of the Tomb Raider.

Het Spel Fairpoint

Nadat je een ongeluk op een buitenaardse wereld hebt overleefd, kun je het spoor volgen van andere overlevenden, met name de onderzoekers Dr Moon en Dr Tyson. Het scannen en reconstrueren van holografische records of het ontdekken van hun POV-opnames samen vormen de nasleep van de vreemde hemelse gebeurtenis die je over het universum vervoerde en het lot van de bemanning van het station.

Farpoint bewijst een onverwacht complex verhaal, ondersteund door stevige uitvoeringen van de gegoten stem die de paniek overbracht en de wanhoop van het zo geĆÆsoleerd zijn.

Het Spel Robinson: The Journey

Part Lost in Space, deel Jurassic Park – en natuurlijk deel Robinson Crusoe – deze sci-si-spectaculaire levert de ‘wow’-factor van VR in schoppen. Gestrand op een buitenaardse wereld bevolkt door dinosaurussen, en alleen geholpen door een AI-gids van een zwevende robot, vertaalt dit klassieke point-and-click-avonturenmechanica naar een moderner platform terwijl je je schip probeert te repareren en de vreemde wereld waarin je je bevindt, verkent. Zoals verwacht van ontwikkelaar Crytek ziet Robinson er spectaculair uit, met weelderige jungles en imposante bergen die de groene wereld tot leven brengen. Het gevoel van oog in oog komen met een vredige brachiosaurus of kijken naar pterosauriĆ«rs voorbij vliegen is ook geweldig.

De Huilende Pop, Griezelig Maar Leuk

Deelpunt en klik avontuur, een deel van het spel met verborgen voorwerpen, allemaal verontrustend. Deze korte maar griezelige first person horror laat je een schijnbaar verlaten huis verkennen en onthullen wat er met de bewoners is gebeurd. Bevordert langzaam brandende spanning over schrikreacties, dit zal je dagen achtervolgen.

De Operatie Simulator, Ervaar Hoe Het In Het Echt Ook Gaat

De hilarische medische nachtmerrie van Bossa Studios, onthuld in PlayStation Experience, vormt een perfecte aanvulling op de PSVR-bibliotheek. Met de mogelijkheid om twee PS Move-toverstokken te gebruiken tijdens het uitvoeren van bizarre bewerkingen, voelt het meer meeslepend aan dan de niet-VR-versies van het spel, terwijl je face-to-lef brengt met enkele van de meest perverse procedures die je ooit hebt bedacht.

Het Spel Resident Evil 7

De weerkerende horror-franchise van Capcom heeft zich al bewezen als een van de engste games van het jaar, en dat is gewoon door hem op een flatscreen te spelen. Hoe maak je het nog angstaanjagender? Speel het allemaal opnieuw in VR. Het geheel van Resident Evil 7 is bespeelbaar op PSVR, en de schokkende trek van Ethan Winters door het vervallen herenhuis Baker wordt een echt gruwelijke ervaring wanneer de verschrikkingen letterlijk in je gezicht zijn. Probeer de hoofdtelefoon gewoon niet af te gooien in momenten van nood.