HomePod Zijn De Draadloze Luidsprekers Van Apple

Sharing is caring!

HomePod, de baanbrekende draadloze luidspreker van Apple, biedt nu een nog meer meeslepende luisterervaring door het hele huis met ondersteuning voor HomePod-stereoparen en een nieuw multiroom audiosysteem in iOS 11.4. Veel mensen vragen zich af of je met de Loewe Bild 3.55 nog steeds gebruik kunt maken van Apple systemen.

Deze gratis software-update introduceert het meest geavanceerde, eenvoudig te gebruiken, draadloze audio systeem voor meerdere kamers met behulp van AirPlay 2 om muziek vanuit elke kamer in elke kamer af te spelen, muziek van de ene kamer naar de andere te verplaatsen of overal hetzelfde nummer af te spelen met een iOS-apparaat HomePod, Apple TV of door Siri te vragen. Bekijk de acties op Jack Waayen beeld om te zien of Apple gecombineerd kan worden met de Loewe televisie.

Met iOS 11.4 is Het Eenvoudig Om Muziek Te Regelen In Elke Kamer

HomePod combineert door Apple ontwikkelde geluidstechnologie en geavanceerde software om een ​​nieuwe audio kwaliteitsnorm in te stellen voor een kleine luidspreker, voor high-fidelity-geluid en een breed geluidsbeeld. Met een grote, door Apple ontworpen woofer voor diepe, zuivere bassen, een aangepaste reeks van zeven beamforming tweeters die zorgen voor pure hoogfrequente akoestiek met een ongelooflijke directionele besturing en krachtige technologieën die zijn ingebouwd, kan HomePod de rijkdom en intentie van het origineel behouden opnames.

Koppel Twee Luidsprekers Met Elkaar En Geniet Van Stereo Geluid

Met twee HomePod-luidsprekers die zijn ingesteld als een stereopaar, wordt dit geluidsbeeld zelfs nog breder en biedt het ruimtevullend geluid dat ruimer is dan een traditioneel stereopaar van een luidspreker die bijna 7 cm lang is. Door gebruik te maken van ruimtelijk inzicht om hun locatie in de kamer aan te voelen, past elke HomePod de audio automatisch aan om geweldig te klinken overal waar deze is geplaatst en geweldig samen te klinken, met behulp van een door Apple ontworpen directe peer-to-peer directe link om met elkaar te communiceren en muziek af te spelen volledig gesynchroniseerd.

De HomePod Geeft Je Al Het Idee Dat Je Naar Stereo Speakers Luistert

Met een A8-chip in elke luidspreker kan elke HomePod een eigen audiokanaal afspelen – links of rechts – terwijl zowel de omringende als de directe energie wordt gescheiden. Dit innovatieve stereogeluid biedt een breed, bijna driedimensionaal geluidsbeeld voor een ongelooflijke luisterervaring overal in de kamer. Een HomePod-stereopaar creëert kamervullend geluid met een grotere bas extensie, wat resulteert in een diepere, nauwkeurigere weergave van lage frequenties.

Het Instellen Van De Speakers Is Kinderspel

Het instellen van een stereopaar is eenvoudig. Wanneer een tweede HomePod in dezelfde ruimte wordt opgesteld, wordt de gebruiker gevraagd of deze een stereopaar wil vormen, en in slechts enkele minuten is de ruimte gevuld met verbluffende audio. Hoewel deze twee luidsprekers als één fungeren, communiceert elke HomePod met elkaar zodat slechts één luidspreker op Siri-verzoeken reageert.